Zseton vásárlás

SMS kód beváltása Zsetonra

Zsetont vásárolhatsz, ha nagyobb játékalapon szeretnél ultizni,
és ezzel támogatni szeretnéd az ultistars.hu JátékOldalt!

Banki átutalással kb. 2x ennyi zsetont szerezhetsz
+ VIP tag lehetsz!

ez a telefonszám feltöltési értékenként és időnként is változik, ne mentsd el
Ulti helyett ULTI vagy ulti egyaránt írható az SMS-be

A válasz SMS-ben kapott kód:
A feltölteni kívánt felhasználónév:


Figyelem! A vásárlás csak az egyik feltétele a Zsetonok felhasználhatóságának, további feltétele a Felhasználási feltételek betartása! A befizetés támogatás, ami nem követelhető vissza (lásd lentebb). A "rendes" játékosoknak természetesen nincs mitől tartaniuk, ezt többek között a csalók és másokat sértegetők miatt kell leszögezni, megértéseteket köszönjük!

Az ultistars.hu online ulti játék oldal fő Üzemeltetője:
Prorok Márton
06-30/347-5945
marabu ultiszövetség

InFo-Tech 2006 Bt.

Az emelt díjas SMS technikai szolgáltatója:
InFo-Tech 2006 Informatikai és Szolgáltató Betéti Társaság
www.info-tech.hu

Telefon: 36-70-33-63-926 E-mail: info@info-tech.hu

A zsetonokat ábrázoló kép csak illusztráció, kézzel fogható tárgyat nem árusítunk.
Sikeres vásárlásodért cserébe egy érvényes kódot kapsz SMS-ben, más nem követelhető, a vásárlás vissza nem vonható!
Az SMS-kóddal virtuális JátékZsetont ír jóvá a rendszer automatikusan a kiválasztott Felhasználónévnek, amit JátékOldalunkon ultizásra használhatnak fel, a nem Szankcionált Felhasználók.
Ha a WebSzervert pillanatnyilag nem éred el, a kódot később, vagy másik eszközről, esetleg másik böngészőt használva próbálhatod beváltani zsetonra.
Csak olyan számítógépről, laptopról, tabletről, mobilról, okostv-ről vagy egyéb eszközről tudsz kódot zsetonra beváltani, amelyikről játszani is tudsz, ezt előzetesen ellenőrizd.
A zseton feltöltés minden olyan modern böngészőben működik, amelyben nincs letiltva a JavaScript futtatás.
JátékZseton csak regisztrált felhasználók számára írható jóvá, regisztrálni vásárlás után is lehetséges, a zseton ez után is beváltható.
A zsetont nem csak magadnak, hanem más játékosnak is adhatod, emiatt ügyelj rá hogy ne írd el véletlenül a feltölteni kívánt játékos felhasználónevét. Ha nem létező nevet próbálsz feltölteni, úgy az sikertelen lesz és újra próbálkozhatsz, ha viszont létező nevet adsz meg úgy ő kapja a zsetonokat.
A kód titokban tartása a te felelősséged, hanyag kezelésből adódó reklamációt nem fogadunk el.
1-es játékalapú ulti asztalokon és ingyenes ultiversenyeken, valamint póker és kockapóker játékokkal zseton vásárlás nélkül is bármeddig játszhatsz, vendégként is, a játékoldal alapvetően ingyenes, miközben rendelkezik "komolyabb" szekcióval is.
Az asztalokhoz szükséges minimális zsetonmennyiség a játékalap 100-szorosa, pl. 20-as alapú asztalhoz csak az tud beülni akinek van legalább 2000 JátékZsetonja.
A zsetonok árfolyama, az SMS árazása, az ÁFA mértéke, az emelt díjas telefonszámok vagy az asztalok minimális beülői bármikor megváltozhatnak.
A zsetonoknak valós értékük nincs, azok vissza nem válthatók pénzre vagy egyéb értéktárgyra - a Szerencsejáték Törvényeknek megfelelően.
A befolyt részesedésből leadózott összeget az Üzemeltetők teljes egészében a JátékSzerver és a WebSzerver fenntartási költségeire, programozására fordítják.
A vásárlásodról számlát attól kérhetsz akinek közvetlenül fizetsz, vagyis a mobil szolgáltatódtól: TMobile / Vodafone / Telenor / egyéb külföldi.
A kódot a mobil szolgáltatód küldi el számodra, probléma esetén az itt feltüntetett InFo-Tech 2006 Bt.-nél érdeklődhetsz.
Az ultistars.hu Üzemeltetőjéhez nem is garantált hogy valaha eljut az Önök befizetése, ehhez számos egyéb feltételnek kell teljesülnie, melyekre nekünk nincsen ráhatásunk.
Illetéktelen visszaélése esetén fellebbezni a mobil szolgáltatódnál tudsz.
Ha nincs a SIM kártyádon a vásárlás összegéhez szükséges fedezet, vagy a SIM kártyát nem lehetséges emelt díjas szolgáltatásokhoz használni, akkor a vásrlás meghiúsul, és semennyi pénz nem kerül levonásra a mobil egyenlegedből, így zsetont sem tudsz beváltani, a kapott SMS kód pedig érvénytelen lesz.
Probléma esetén írhatsz nekünk is a lent található email címre, ez esetben írd meg hogy mikor, pontosan mely telefonszámról mely telefonszámra mit írtál, kaptál-e válasz SMS-t és ha igen akkor mi a kód amit nem tudsz beváltani és mely felhasználónevet szeretnéd feltölteni - ezen információk hiányában nem tudunk érdemben válaszolni.

Minden befizetés a JátékOldal támogatásának minősül, garantált hozzáférést nem árusítunk JátékOldalunkhoz, a Szankcionált, kitiltott Felhasználók esetlegesen nem tudnak hozzáférni a JátékOldalhoz, vagy egyes funkciókhoz, befizetések többek között ilyen indokkal sem követelhetők vissza, a támogatás teljesítettnek minősül már a befizetés pillanatában.
Egyetlen Szankció (lásd: Felhasználási feltételek) sem váltható ki semmilyen számunkra kifizetett támogatással, ezen kívül a JátékOldal globálisan is becsődölhet stb., befizetések többek között ilyenkor sem követelhetők vissza.
Egy közérthető példa az élet más területéről: attól, hogy valaki autópálya matricát vásárolt, még elvehetik a jogosítványát pl. gyorshajtásért vagy ittas vezetésért, így adott esetben nem tudja sem igénybe venni az autópályát, sem visszakövetelni a kifizetését. Sőt, a jogosítvány megszerzése is sok pénzébe került, mégis elvehetik ha nem tartja be többek között a KRESZ szabályait, és a jogosítvány árát természetesen nem kapja vissza. Ugyanígy, mi is elkobozhatjuk a befizetésért adott zsetonokat, ha feltételezzük hogy megsértette a Felhasználási feltételeinket, pl. csalt.
Vegyétek figyelembe, hogy mi nem tudjuk megakadályozni, hogy egy Szankcionált ember másik álnéven újabb befizetéssel támogasson minket, az ilyen jellegű befizetéseket szintén nem áll módunkban visszafizetni, hiszen ezzel bárki szándékosan visszaélhetne!
Amely esetben a törvények visszafizetésre köteleznének minket, és mi jóhiszeműen jártunk el, vagy önszántunkból visszafizetés mellett döntünk, úgy ezzel kapcsolatban felmerülő adminisztrációs költségeket vonhatunk le a visszaigényelhető (hozzánk eljutott, töredéknyi, lásd lentebb) összegből, mint például munkaórák, utalási vagy postaköltség stb. Az adózási formánk (KATA) szintén nem teszi lehetővé, hogy költségként számolhassunk el visszafizetéseket, vagy egyéb módon meg nem történtté lehessen nyilvánítani a számunkra kifizetett támogatását - nem lehet! Másfelől, mindez szintén durva visszaélésre adna lehetőséget, ha valaki fizetne számunkra, majd visszaigényelné, és ezzel kitölthetné a havi 1 milliós KATA adómentességi határt, anélkül hogy jövedelmünk keletkezett volna, sőt, az 1 millión felüli bevételeink után még plusz adóterheink is keletkeznének, tehát bárki "ingyen" tönkre tehetne minket (nem beszélve az ezzel járó plusz adminisztrációs költségekről, munkaórákról), aminek a lehetőségét nyilvánvalóan nem teremthetjük meg.
Tájékoztatásul közöljük, hogy mindez többek között azért van így, mert mint minden JátékOldalon, így az ultistars.hu oldalon is gyakori, hogy egyes emberek álneveken sértegetik játékostársaikat, noha ezt a törvény is bünteti, valamint gyakori a csalás, a jó hírnév megsértése, mindez több álnéven, ráadásul ezekkel komoly károkat okoznak az ultistars.hu számára egyaránt, hiszen sok törvény- és szabálytisztelő embert riaszthatnak el a törvénysértő magatartással, az Üzemeltetőknek pedig visszaélésszerűen adhatnak megtérítetlen plusz munkát! Sajnálattal közöljük, hogy van precedens fent részletezett visszaélési kísérletekre is, ezért is részletezzük mindezt a lehető legaprólékosabban, noha ez nem lenne kötelező.

Gyakori félreértések elkerülése végett közöljük továbbá, hogy az SMS befizetések nagy részét a mobilszolgáltató cégek teszik el, a maradék egy részét pedig az Info-Tech tartja meg jutalékként, mi velük számolunk el szerződéses alapon határozatlan időközönként kiszámlázva, majd az így kapott maradékból adózunk le. Például, ha egy 800 + ÁFA = 1016 Ft-os SMS-t fizet ki Ön, akkor végül csak 392 Ft jut el hozzánk, amiből még leadózunk. Egy havi KATA 25ezer Ft, míg az összes SMS bevétel egy hónapban átlagosan nem éri el az 5ezer Ft-ot sem! Vagyis erősen veszteségesen üzemeltetjük a rendszert, az Önök minél nagyobb megelégedésére, a támogatások csak enyhítik a veszteségeinket, és akkor még nem számoltuk a rengeteg ráköltött munkaóráinkat...

Adatvédelmi nyilatkozat  ,  Felhasználási feltételek

Szerencsés lapjárást kívánunk!