Zseton vásárlás

SMS kód beváltása Zsetonra

Zsetont vásárolhatsz, ha nagyobb játékalapon szeretnél ultizni,
vagy ha támogatni szeretnéd az ultistars.hu online ulti oldalt

ez a telefonszám feltöltési értékenként és időnként is változik, ne mentsd el
Ulti helyett ULTI vagy ulti egyaránt írható az SMS-be

A válasz SMS-ben kapott kód:
A feltölteni kívánt felhasználónév:

Az ultistars.hu online ulti játék oldal fő Üzemeltetője:
Prorok Márton
06-30/347-5945
marabu ultiszövetség

InFo-Tech 2006 Bt.

Az emelt díjas SMS technikai szolgáltatója:
InFo-Tech 2006 Informatikai és Szolgáltató Betéti Társaság
www.info-tech.hu

Telefon: 36-70-33-63-926 E-mail: info@info-tech.hu

A zsetonokat ábrázoló kép csak illusztráció, kézzel fogható tárgyat nem árusítunk.
Sikeres vásárlásodért cserébe egy érvényes kódot kapsz SMS-ben, más nem követelhető, a vásárlás vissza nem vonható.
Az SMS-kóddal virtuális JátékZsetonhoz juthatsz hozzá, amit online játékoldalunkon ultizásra használhatsz fel.
Későbbiekben egyéb VIP szolgáltatások is megvásárolhatók lesznek.
Ha a WebSzervert pillanatnyilag nem éred el, a kódot később, vagy másik eszközről, esetleg másik böngészőt használva próbálhatod beváltani zsetonra.
Csak olyan számítógépről, laptopról, tabletről, mobilról, okostv-ről vagy egyéb eszközről tudsz kódot zsetonra beváltani, amelyikről játszani is tudsz, ezt előzetesen ellenőrizd.
A zseton feltöltés minden olyan modern böngészőben működik, amelyben nincs letiltva a JavaScript futtatás.
JátékZseton csak regisztrált felhasználók számára írható jóvá, regisztrálni vásárlás után is lehetséges, a zseton ez után is beváltható.
A zsetont nem csak magadnak, hanem más játékosnak is adhatod, emiatt ügyelj rá hogy ne írd el véletlenül a feltölteni kívánt játékos felhasználónevét. Ha nem létező nevet próbálsz feltölteni, úgy az sikertelen lesz és újra próbálkozhatsz, ha viszont létező nevet adsz meg úgy ő kapja a zsetonokat.
A kód titokban tartása a te felelősséged, hanyag kezelésből adódó reklamációt nem fogadunk el.
1-es játékalapú ulti asztalokon és ingyenes ultiversenyeken, valamint póker és kockapóker játékokkal zseton vásárlás nélkül is bármeddig játszhatsz, vendégként is, a játékoldal alapvetően ingyenes, miközben rendelkezik "komolyabb" szekcióval is.
Az asztalokhoz szükséges minimális zsetonmennyiség a játékalap 100-szorosa, pl. 20-as alapú asztalhoz csak az tud beülni akinek van legalább 2000 JátékZsetonja.
A zsetonok árfolyama, az ÁFA mértéke, az emelt díjas telefonszámok vagy az asztalok minimális beülői bármikor megváltozhatnak.
A zsetonoknak valós értékük nincs, azok vissza nem válthatók pénzre vagy egyéb értéktárgyra - a Szerencsejáték Törvényeknek megfelelően.
A befolyt részesedésből leadózott összeget az Üzemeltetők teljes egészében a JátékSzerver és a WebSzerver fenntartási költségeire fordítják.
A vásárlásodról számlát attól kérhetsz akinek közvetlenül fizetsz, vagyis a mobil szolgáltatódtól.
A kódot a mobil szolgáltatód küldi el számodra, probléma esetén az itt feltüntetett InFo-Tech 2006 Bt.-nél érdeklődhetsz.
Illetéktelen visszaélése esetén fellebbezni a mobil szolgáltatódnál tudsz.
Ha nincs a SIM kártyádon a vásárlás összegéhez szükséges fedezet, vagy a SIM kártyát nem lehetséges emelt díjas szolgáltatásokhoz használni, akkor a vásrlás meghiúsul, és semennyi pénz nem kerül levonásra a mobil egyenlegedből, így zsetont sem tudsz beváltani, a kapott SMS kód pedig érvénytelen lesz.
Probléma esetén írhatsz nekünk is a lent található email címre, ez esetben írd meg hogy mikor, pontosan mely telefonszámról mely telefonszámra mit írtál, kaptál-e válasz SMS-t és ha igen akkor mi a kód amit nem tudsz beváltani és mely felhasználónevet szeretnéd feltölteni - ezen információk hiányában nem tudunk érdemben válaszolni.

Szerencsés lapjárást kívánunk!